AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi kızı sevmek

Kahve falında bi kızı sevmek

Kahve falında bi kızı sevmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, anne babaya müjde verileceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, güzel haberlerin alınacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına delalettir.

Kahve falında bi kızı sevmek gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiği kızı öptüğünü görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kıza onu sevdiğini söylemek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kızı başkasıyla görmek ele geçen paranın daha da artacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızla buluşmak yeni hobiler edinileceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızla telefonda konuşmak rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızın başkasıyla evlendiğini görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızla mutlu olmak dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir