AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin kızını görmek

Kahve falında sevdiğinin kızını görmek

Kahve falında sevdiğinin kızını görmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin kızını gördüyseniz:

  • Evinizde, hayatınızı değiştirebilecek değişiklikler yapmak için kaynak oluşturabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kızın ailesiyle tanışmak birden fazla ortakla iş kurulacağına, kişinin gönlünü alacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kızın annesini görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkeği başka kızla görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızı düğünde görmek üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızla el ele tutuşmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın abisini görmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızla evlendiğini görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızı görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir