AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızı öptüğünü görmek

Kahve falında sevdiğin kızı öptüğünü görmek

Kahve falında sevdiğin kızı öptüğünü görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızı öptüğünü gördüyseniz:

  • Maddi konuları içeren problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiği kızın ailesini görmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızla mutlu olmak falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı öpmek işlerin rayından çıkacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının kızını sevmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı ve annesini görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, kötü halinden eser kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kızı çirkin görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızı ve ailesini görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir