AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızın fotoğrafını görmek

Kahve falında sevdiğin kızın fotoğrafını görmek

Kahve falında sevdiğin kızın fotoğrafını görmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızın fotoğrafını gördüyseniz:

  • Değer verdiğiniz kişileri yatıştırmanız veya huzura kavuşturmanız gerekebilir.

Kahve falında sevdiğin kızın fotoğrafını görmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinizin fotoğrafını görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle fotoğraf çekmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin fotoğrafını çekmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, yüksek tahsil yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin fotoğrafını görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin fotoğrafını görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin fotoğrafını görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir