AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızı gelinlikle görmek

Kahve falında sevdiği kızı gelinlikle görmek

Kahve falında sevdiği kızı gelinlikle görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, çocuklar gibi şen olacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızı gelinlikle gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya güçlü pozisyondaki kişilerle ilişkilerde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında sevdiği kızı gelinlikle görmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızı gelinlikli görmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı gelinlikle görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Kahve falında bir kızın gelinlik giydiğini görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine delalettir.

Kahve falında kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, keder yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kızı gelinlikle görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine inanılır.

Kahve falında gelinlikle kızını görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kızını gelinlikli görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir