Kahve falında kızının düğününü görmek

Kahve falında kızının düğününü görmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, karanlığın biteceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kızının düğününü gördüyseniz:

  • Rastlantısal olaylar sonucunda kendinizi sağlıksız giden iş veya konularda sıyrılıp, yerine daha ayağı yere basan planlar yaparken bulabilirsiniz.

Kahve falında kızının düğün yaptıgını görmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, kötü haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında kızının düğün görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın düğününü görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızına düğün yapmak daha kolay bir hayata kavuşacağına, kazancının bereketleneceğine işarettir.

Kahve falında kızının düğün hazırlığını görmek prestij kazanacağına, alım gücünde yükselme olacağına işarettir.

Kahve falında evli kızının düğününü görmek işinde en iyisi olacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı düğünde görmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının düğününü görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir