Kahve falında suda yıkamak

Kahve falında suda yıkamak mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, kazancının düşeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine tabir olunur.

Kahve falında suda yıkamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız başarmak istediğiniz işleri karışık hale dönüştürebilir.

Kahve falında suda ayak yıkamak yoklukları ve hastalıkları unutacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak suda çamaşır yıkamak kısmetinin ve şansının kapanacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda ayaklarını yıkamak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine işarettir.

Kahve falında akan suda çamaşır yıkamak fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında bulanık suda çamaşır yıkamak tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz suda halı yıkamak kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında temiz suda yün yıkamak isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suda el yıkamak üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir