AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızın evine gitmek

Kahve falında sevdiği kızın evine gitmek

Kahve falında sevdiği kızın evine gitmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kızın evine gitmek gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında sevdiğin kızın evine gitmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızın evine gitmek beğenilen işlere imza atacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızın evine gitmek kişinin şifaya kavuşacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının evine gitmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, kısa sürede başarısının artacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kızı istemeye gitmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızı istemeye gitmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızı evinde görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kızın evini görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir