AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızı istemeye gitmek

Kahve falında bir kızı istemeye gitmek

Kahve falında bir kızı istemeye gitmek hayatında yeni ufuklar açacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına işaret eder.

Kahve falında bir kızı istemeye gitmek gördüyseniz:

  • Hiç bir konuda fazla açılmamalısınız.

Kahve falında sevdiğin kızı istemeye gitmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızı istemeye gitmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızı istemeye gitmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına yorulur.

Kahve falında kızı istemeye gitmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kazancın gittikçe azalacağına inanılır.

Kahve falında kızını istemeye geldiklerini görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bi kızı istemeye gelmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kızı istemeye gittiğini görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında kızının istemediği biriyle evlendiğini görmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir