AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızı hamile görmek

Kahve falında sevdiğin kızı hamile görmek

Kahve falında sevdiğin kızı hamile görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sorunların tamamen biteceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, hayatının karışacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızı hamile gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir, imajınızı korumalısınız.

Kahve falında sevdiğin kızın hamile olduğunu görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kızın hamile olduğunu görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı hamile görmek hayatının belli bir rutine oturacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızı hamile görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bekar kızının hamile olduğunu görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına işaret eder.

Kahve falında babanın kızını hamile görmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında kızın hamile olduğunu görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kendi kızının hamile olduğunu görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir