AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızın hamile olduğunu görmek

Kahve falında kızın hamile olduğunu görmek

Kahve falında kızın hamile olduğunu görmek birçok işin birlikte yapılacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına inanılır.

Kahve falında kızın hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Gelecek planları yapabilirsiniz.

Kahve falında kızın hamile olduğunu görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin kızının hamile olduğunu görmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, kısmetinin açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında komşu kızını hamile görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına delalettir.

Kahve falında bekar kızı hamile olarak görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında bekar bir kızı hamile olarak görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kızı hamile görmek arzuların gerçekleşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işarettir.

Kahve falında bekar kızının hamile olduğunu görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine işarettir.

Kahve falında genc kızı hamile görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir