AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kızının hamile olduğunu görmek

Kahve falında kendi kızının hamile olduğunu görmek

Kahve falında kendi kızının hamile olduğunu görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında kendi kızının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Daha iyi yaşam koşulları için yapılacak düzenlemeler ruhunuzu da besleyebilir.

Kahve falında bekar bi kızın hamile olduğunu görmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, başka işler deneyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile kızını görmek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, yeni bir yola gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bekar kızın hamile olmak konforunun artacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişanlı kızı hamile görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine yorulur.

Kahve falında genç bir kızın hamile olduğunu görmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında bir kızı hamile bırakmak tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, uygulayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük bir kızın hamile olduğunu görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir