AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızı hamile görmek

Kahve falında sevdiği kızı hamile görmek

Kahve falında sevdiği kızı hamile görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kızı hamile gördüyseniz:

  • İleride elde edeceğiniz başarıların hayallerini kuruyorsunuz.

Kahve falında sevdiğin kızı hamile görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kızı hamile görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızın hamile olduğunu görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kızın hamile olduğunu görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, haklılığının anlaşılacağına işaret eder.

Kahve falında anne kızını hamile görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakire kızın hamile olduğunu görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında kendini kıza hamile görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bekar kızını hamile görmek yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir