AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğiniz kişiyle konuşmak

Kahve falında sevdiğiniz kişiyle konuşmak

Kahve falında sevdiğiniz kişiyle konuşmak hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, dertlerin ve sorunların artacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğiniz kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Kararlarınıza diğerlerini dahil etmeniz durumunda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak bolluğa ve berekete kavuşacağına, haneye bereket geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle konuşmak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle konuşmak işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle facebookta konuşmak beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle telefonda konuşmak hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğiniz kişiyle konuşmak uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü kişiyle konuşmak önemli işler yapacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir