AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, maddi yükünün artacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • İpuçlarını takip ederek belli çelişkili veya şüpheli durumları çözme şansınız olabilir ya da zayıfladığını hissettiğiniz bazı iş veya ilişkileri sonlandırabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak onun yasaklarını çiğneyeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiyle telefonda konuşmak atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ölen kişiyle telefonda konuşmak işlerinin daha da iyi olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kişiyle telefonda konuşmak kendi işini kuracağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine işarettir.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle telefonda konuşmak maddi olarak güç kazanacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına inanılır.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle telefonda konuşmak çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir