AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı kırık görmek

Kahve falında ayağı kırık görmek

Kahve falında ayağı kırık görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, zor durumların biteceğine, istediği makama geleceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağı kırık gördüyseniz:

  • Sağlığınız açısından, fiziksel olarak bir rahatsızlığınız olmasa da, geçirebileceğiniz ufak tefek kazalar yüzünden sarsılabilirsiniz.

Kahve falında başkasının ayağı kırık görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalettir.

Kahve falında ayağı kırık birini görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağı kırık insan görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak kırığı görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık ayakla yürümek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarını kırık görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına delalettir.

Kahve falında ayağı kırık masa görmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında ayağı kırık at görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir