AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağının kırık olduğunu görmek

Kahve falında ayağının kırık olduğunu görmek

Kahve falında ayağının kırık olduğunu görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında ayağının kırık olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler iş arkadaşlarınızın veya meslektaşlarınızın saygısını kazanmanıza yardım edebilir.

Kahve falında ayağı kırık masa görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, deşarj olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı kırık at görmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak kırık görmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında cam kırıklarının ayağına battığını görmek huzurlu hissedileceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında kırık ayak görmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında kırık ayakla yürümek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının ayağını kırık görmek dualarının karşılığını göreceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine işarettir.

Kahve falında ayak kırığı görmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir