AnaSayfa / Genel / Kahve falında kişiyi hasta görmek

Kahve falında kişiyi hasta görmek

Kahve falında kişiyi hasta görmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, hep dua edeceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, hayırlı bir karar verileceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, kötü gününden de geri duracağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında kişiyi hasta gördüyseniz:

  • Hayatınızda belli şeylerin nereye gittiğini sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş kişiyi hasta olarak görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, şansın ve bahtın da açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin hasta olduğunu görmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına işarettir.

Kahve falında hasta kişinin öldüğünü görmek etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet eder.

Kahve falında ölen bir kişiyi hasta görmek rütbe alacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi hasta görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta olan bir kişinin öldüğünü görmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, imkânların çok daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında hasta kişiyi görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi hasta olarak görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir