AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında bir kişinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında bir kişinin hasta olduğunu görmek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında bir kişinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Hayatınızda da bazı kısıtlamalar olması muhtemeldir.

Kahve falında ölmüş bir kişiyi hasta görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiyi hasta görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin hasta olduğunu görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vefat eden kişiyi hasta görmek gönlünün rahata ereceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına delalettir.

Kahve falında ölen bir kişiyi hasta görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta bir kişinin iyileştiğini görmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında hasta bir kişi görmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasta olan kişiyi sağlıklı görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir