AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını kesmek

Kahve falında ayaklarını kesmek

Kahve falında ayaklarını kesmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında ayaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir yol ayrımında olabilirsiniz.

Kahve falında ayak bileğini kesmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının ayak tırnağını kesmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağı kesmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, hata yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kendi ayağını kesmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında el ayak tırnağı kesmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında atın ayağını kesmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında ayak kesmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine delalettir.

Kahve falında birinin ayak tırnaklarını kesmek çirkin sözler işitileceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir