AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak kesmek

Kahve falında ayak kesmek

Kahve falında ayak kesmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak kesmek gördüyseniz:

  • Tartışmalar yaşamamak için işlerinizi tamamlamanız gerekiyor.

Kahve falında ayaklarını kesmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının ayak tırnaklarını kesmek kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında el ve ayak tırnaklarını kesmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağı cam kesmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin ayağını kesmek hoş olaylar yaşayacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında örümceğin ayaklarını kesmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğini kesmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ayak tırnağının kesmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, rahat yüzü göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir