AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişinin gözünü görmek

Kahve falında ölen kişinin gözünü görmek

Kahve falında ölen kişinin gözünü görmek kısmetli bir kişi olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, işlerin daha kötüye gideceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, daha rahat bir nefes alacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin gözünü gördüyseniz:

  • Çekinmeden sorabilirsiniz.

Kahve falında ölen kişinin gözünü görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin gözlerini görmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişinin gözlerine bakmak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle göz göze gelmek rahata ereceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında ölen kişinin gözlerini görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle göz göze gelmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin gözlerine bakmak arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına tabir olunur.

Kahve falında göz bebeklerinin büyüdüğünü görmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir