AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişinin gözlerini görmek

Kahve falında ölen kişinin gözlerini görmek

Kahve falında ölen kişinin gözlerini görmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölen kişinin gözlerini gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konular tekrar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında sevdiği kişiyle göz göze gelmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin gözlerine bakmak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişinin gözlerine bakmak rakiplerin üzüleceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin gözlerini görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle göz göze gelmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen kişinin gözlerini görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen kişinin gözünü görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, solan yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında mavi gözlü bebek emzirmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir