AnaSayfa / Genel / Kahve falında kareli ceket giymek

Kahve falında kareli ceket giymek

Kahve falında kareli ceket giymek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, faydalı şeyler yapacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında kareli ceket giymek gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları çözmek veya hayatınızda büyük değişiklikler yapmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında kareli ceket giymek genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kareli ceket görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kareli elbise giymek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi kareli gömlek giymek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kareli pantolon giymek hayırlı işlerde yer alacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kareli gömlek giymek hastalıkların son bulacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kareli etek giymek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kareli kağıt görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir