AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinden mektup görmek

Kahve falında sevdiğinden mektup görmek

Kahve falında sevdiğinden mektup görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, rahat bir hayat sürüleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinden mektup gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketlere açıksınız.

Kahve falında sevdiğinin mektup yazdığını görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğine mektup yazmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğine mektup vermek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiden mektup almak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, bol rızık sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinden mektup görmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin birinden mektup almak haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiden mektup almak üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinden aşk mektubu almak peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir