AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birinden mektup almak

Kahve falında sevdiğin birinden mektup almak

Kahve falında sevdiğin birinden mektup almak ağız tadından ve neşesinden de olacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin birinden mektup almak gördüyseniz:

  • Birkaç işi birarada yapmak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğine mektup yazmak uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğine mektup vermek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiden mektup almak gücünün azalacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinden mektup görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden aşk mektubu almak çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiden mektup almak işlerinin ters gideceğine, başarılarını ispat edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin birinden mektup almak fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin mektup yazdığını görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir