AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişi tarafından öpüldüğünü görmek

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından öpüldüğünü görmek

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından öpüldüğünü görmek dikkat çekeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından öpüldüğünü gördüyseniz:

  • Maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş oabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından öpülmek itibar göreceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından kıskanılmak beklentilerinin yerine geleceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından kovalanmak parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından vurulmak iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, mevki kazanacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından reddedilmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından öldürülmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından azarlanmak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, ayağının tökezlemeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından öpüldüğünü görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir