AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarında kan görmek

Kahve falında ayaklarında kan görmek

Kahve falında ayaklarında kan görmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kul hakkına girmeyeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ayaklarında kan gördüyseniz:

  • Meydana gelmek üzere olan değişiklikler sizi heyecanlandırabilir.

Kahve falında ayaklarda kan görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarında kan görmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ayağından kan aktığını görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ayağından kan aldırmak güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında ayağından kan akmak dertleşerek moral bulacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ayağında kan görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında bebekte kan görmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, durulacağına rivayet eder.

Kahve falında kan kanser olmak sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir