AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan kanser olmak

Kahve falında kan kanser olmak

Kahve falında kan kanser olmak aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, hayırlı işlere girişileceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kan kanser olmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda kontrolü ele almanız veya liderlik rolüne soyunmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında kan kanseri olduğunu görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kan kanser olmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kan kanseri olmak hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kan kanseri olduğunu görmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızını kanser görmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını kanser görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kanser yarası görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kanserli olduğunu görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir