AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağında kan görmek

Kahve falında ayağında kan görmek

Kahve falında ayağında kan görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, yüksek moralli olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına yorulur.

Kahve falında ayağında kan gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarını sorgulamayı bırakın.

Kahve falında ayaklarında kan görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında ayağında kan görmek yükünün hafifleyeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında ayaklarda kan görmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, kişinin kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağından kan aldırmak işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına tabir olunur.

Kahve falında ayağından kan akmak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağından kan aktığını görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iğneyle kan almak fakirlik ve yokluk göreceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına yorulur.

Kahve falında elinden kan aldırmak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir