AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarına oje sürmek

Kahve falında ayaklarına oje sürmek

Kahve falında ayaklarına oje sürmek işlerin düşeceğine, kimseye minnet etmeyeceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarına oje sürmek gördüyseniz:

  • Gönül meselelerinde ise yanlış tutumlara girmemelisiniz.

Kahve falında ayaklara oje sürmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağına oje sürmek borçlarını ödemeyi başaracağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına alamet eder.

Kahve falında ayaklarına kırmızı oje sürmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak parmaklarına oje sürmek güç ve kudret sahibi olacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında ayaklarına oje sürmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarına oje sürmek onların bir adım önüne geçeceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine delalettir.

Kahve falında ayak tırnağına oje sürmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında açık renk oje sürmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir