Kahve falında sevdiğin erkeğin öldüğünü görmek

Kahve falında sevdiğin erkeğin öldüğünü görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin erkeğin öldüğünü gördüyseniz:

  • Aşırılığa kaçmanız, maddi açılardan size zarar getirebilir.

Kahve falında sevdiğin erkeğin öldüğünü görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızın öldüğünü görmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin öldürüldüğünü görmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, kazancınızın artacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin insanın öldüğünü görmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak işinde herkesten bir adım önde olacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine yorulur.

Kahve falında çok sevdiği birinin öldüğünü görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin kollarında ölmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin insanı öldürmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, planlarının bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir