AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin insanı öldürmek

Kahve falında sevdiğin insanı öldürmek

Kahve falında sevdiğin insanı öldürmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin insanı öldürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir erkekten bazı ters davranışlar görebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin insanın öldüğünü duymak çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği insanı öldürmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği bir insanın öldüğünü görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, yeni bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin bir insanın öldüğünü görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin insanın öldüğünü görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin insanı öldürmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına yorulur.

Kahve falında sevdiği bir insanı görmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği insanları görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir