AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin insanın öldüğünü görmek

Kahve falında sevdiğin insanın öldüğünü görmek

Kahve falında sevdiğin insanın öldüğünü görmek şansının kötüye gideceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin insanın öldüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında sevdiğin bir insanın öldüğünü görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin insanın öldüğünü duymak kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği bir insanın öldüğünü görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin insanı öldürmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği insanı öldürmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin insanın öldüğünü görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği insanı başkasıyla görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanla sarılmak büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir