AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa bakmak

Kahve falında ayağa bakmak

Kahve falında ayağa bakmak sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, hayırlı yollara gireceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağa bakmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı açıkça göstermenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında ayaklara bakmak çok hayırlı şeylere, sıhhat ve huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağına bakmak aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayaklarına bakmak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağa bakmak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine yorulur.

Kahve falında birinin ayağına bakmak çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına işarettir.

Kahve falında kapı arasından bakmak işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında bir yere yüksekten bakmak yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencere bakmak yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir