AnaSayfa / Genel / Kahve falında özürlü çocuğa bakmak

Kahve falında özürlü çocuğa bakmak

Kahve falında özürlü çocuğa bakmak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, helal rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında özürlü çocuğa bakmak gördüyseniz:

  • Belli planları, yöntemleri veya stratejileri gözden geçirme konusunda isteksiz olabilirsiniz.

Kahve falında özürlü çocuğa bakmak huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında özürlü birine bakmak binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında özürlü çocuğu olduğunu görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında özürlü erkek çocuğu görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında özürlü çocuğu görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine delalettir.

Kahve falında özürlü çocuğa yardım etmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun özürlü olduğunu görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında özürlü bir çocuğa yardım etmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir