Kahve falında ayakların suyun içinde görmek

Kahve falında ayakların suyun içinde görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında ayakların suyun içinde gördüyseniz:

  • Belli ilişkiler zorlayıcı olabilir.

Kahve falında ayaklarını su içinde görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakların suyun içinde görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulur.

Kahve falında ayakları yara içinde görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, aile saadetinin de artacağına yorulur.

Kahve falında sıcak suyla ayak yıkamak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında suyla ayaklarını yıkamak bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, günlerinin güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suya ayağını sokmak çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının ayağına su dökmek büyük özgüven kazanacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suya ayaklarını sokmak kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir