AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün düştüğünü görmek

Kahve falında ölünün düştüğünü görmek

Kahve falında ölünün düştüğünü görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ölünün düştüğünü gördüyseniz:

  • Fazla düşünürseniz fırsatları kaçırırsınız.

Kahve falında ölü bebek düşürmek küfürlü söze, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün tabuttan düştüğünü görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün düştüğünü görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, çok mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü düşürmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine inanılır.

Kahve falında damağın düştüğünü görmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğini düşürmek çok zarar göreceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunu düşürmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, kalabalıktan uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunun suya düştüğünü görmek şifa ve moral bulacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir