AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek

Kahve falında sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek

Kahve falında sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, başarılarının katlanacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle nişanlandığını gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili güzel gelişmeler olabilir.

Kahve falında sevdiği kişiyi nişanlanırken görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin nişanlandığını görmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişinin nişanlandığını görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi nişanlı görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle nişanlandığını görmek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir