AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle nişanlandığını görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyle nişanlandığını görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyle nişanlandığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle nişanlandığını gördüyseniz:

  • Giderek kötüleşen veya artık eski tadı kalmamış olan bazı iş, konu veya ilişkileri hayatınızda tutmaya devam etmenin anlamı kalmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek başarıya giden yollarını açacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle nişanlandığını görmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiyi nişanlanırken görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi başkasıyla nişanlanırken görmek kirli işlere bulaşacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişinin nişanlandığını görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi nişanlı görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir