AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin nişanlandığını görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin nişanlandığını görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin nişanlandığını görmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, çevreye karşı itibarın artacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin nişanlandığını gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini veya sonuçlanmasını istiyorsanız, bazı sırlar saklamanız gerekebilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle nişanlanmak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin nişanlandığını görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi nişanlanırken görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, yeteneklerini geliştirmeye delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi nişanlı görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, insanların hayranlığını kazanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle nişanlandığını görmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir