AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye, atılım yapacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını gördüyseniz:

  • Bir erkekseniz, erkeklerle yapılacak olan gurup aktivitelerine açıksınız.

Kahve falında sevdiği kişinin nişanlandığını görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle nişanlanmak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, yepyeni biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin nişanlandığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi nişanlı görmek öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiyi nişanlanırken görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi başkasıyla nişanlanırken görmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir