AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişinin nişanlandığını görmek

Kahve falında sevdiği kişinin nişanlandığını görmek

Kahve falında sevdiği kişinin nişanlandığını görmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişinin nişanlandığını gördüyseniz:

  • Belli iş, anlaşma veya düzenlemeler istediğiniz verimlilikte veya istediğiniz yöne ilerlemiyor olabilir.

Kahve falında sevdiği kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle nişanlanmak işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi nişanlı görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişinin nişanlandığını görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiyi nişanlanırken görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi başkasıyla nişanlanırken görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle nişanlandığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir