AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek

Kahve falında sevdiği kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek

Kahve falında sevdiği kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, sevinç gözyaşları dökmeye, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişinin başkasıyla nişanlandığını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle ilişkilerinizde ise problemler yaşanabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi başkasıyla nişanlanırken görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle nişanlanmak sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi nişanlanırken görmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi nişanlı görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin nişanlandığını görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, başarıya giden yolların açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir