AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiye öpmek

Kahve falında sevdiği kişiye öpmek

Kahve falında sevdiği kişiye öpmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, maddi imkânlarının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiye öpmek gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı uygularken daha tutkulu olmalısınız.

Kahve falında sevdiği kişiyi dudağından öpmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin yanağından öpmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini öpmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi öpmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi yanağından öpmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanağından öpmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir