AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği erkekten hamile olduğunu görmek

Kahve falında sevdiği erkekten hamile olduğunu görmek

Kahve falında sevdiği erkekten hamile olduğunu görmek başına türlü belalar geleceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok mutlu olacağına, kazancını arttıracağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği erkekten hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Yapacağınız yardımlar karşılıksız kalmayacak.

Kahve falında sevdiği erkekten hamile olduğunu görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine alamet eder.

Kahve falında hamile birinin karnını sevmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği kişiyi hamile görmek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı hamile görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hamile görmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile karnı sevmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiden hamile olduğunu görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği adamdan hamile kalmak bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir