AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi hamile görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi hamile görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi hamile görmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, şansının da döneceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hamile gördüyseniz:

  • Kafa karıştırıcı hareketleri olan kişiler veya olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiği kişiden hamile olduğunu görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiden hamile olduğunu görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiden hamile kalmak çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kudret sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hamile görmek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiden hamile kalmak hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiyi hamile görmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş kişiyi hamile görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir