AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiden hamile olduğunu görmek

Kahve falında sevdiği kişiden hamile olduğunu görmek

Kahve falında sevdiği kişiden hamile olduğunu görmek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişiden hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Zaman harcanması, daha dikkatli kelimeler kullanılması veya bonkör olunması belli konularda daha fazla yol alınmasını sağlayabilir.

Kahve falında sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hamile görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği kişiden hamile olduğunu görmek hatalarını düzelteceğine, başarılarının azalacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişiyi hamile görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiden hamile kalmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiden hamile kalmak gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiden hamile olduğunu görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiyi hamile görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir