AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyi hamile görmek

Kahve falında sevdiği kişiyi hamile görmek

Kahve falında sevdiği kişiyi hamile görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, duaların boşa gideceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyi hamile gördüyseniz:

  • Bir uyarı; gerek özel hayatınızda, gerekse iş ilişkilerinizde sürekli bir iletişim kopukluğu içinde olmanız mümkündür.

Kahve falında sevdiğin kişiden hamile olduğunu görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyi hamile görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiden hamile olduğunu görmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiden hamile kalmak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiden hamile kalmak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hamile görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişiyi hamile görmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir