AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği adamla sarılmak

Kahve falında sevdiği adamla sarılmak

Kahve falında sevdiği adamla sarılmak büyük bir saygınlık kazanacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği adamla sarılmak gördüyseniz:

  • Şimdilik küstürülmüş bir tarafın görmezden gelinmesi gerekebilir.

Kahve falında sevdiği adamla sarılmak ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği adama sarılmak rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adama sarılmak zengin bir hayat sürüleceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamla sarılmak seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine delalet eder.

Kahve falında sarı saçlı adam görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kefene sarılı adam görmek kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, iç sıkıntısına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı bir adama sarılmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş adama sarılmak büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir